DESPRE SORIN

În paleozoic, când avea doar 6 ani, a participat cu succes pe scena concursurilor naţionale Cântarea României, unde a câştigat secţiunile de Cel mai bun Povestitor şi respectiv Cel mai bun Recitator.

Între timp, a urmat numeroase cursuri, traininguri şi formări, organizând, coordonând şi furnizând un număr de peste 700 programe distincte de outdoor, indoor şi mixdoor team building, training şi dezvoltare personală, interacţionând în mod direct cu mai mult de 20.000 de participanţi, pe parcursul unei perioade de 10 ani de activitate susţinută. Cele mai recente proiecte în care s-a implicat sunt Lead yourseld through change, un program complex, international, de top management leadership, și programul Şcoala Naţională a Femeilor Manager, în care, timp de 2 ani, a livrat competenţe antreprenoriale prin traininguri indoor şi outdoor unui grup ţintă cu adresare naţională de 1200 de participante.

În prezent este head trainer la SOLARIS Training&Coaching.

Din 2007 este project manager, senior trainer şi asociat la Vertical Adventure.

Livrează programe de învăţare experienţială outdoor, indoor şi mixdoor încă din 2005.

Performează ca trainer din 2003.

Deţine certificarea de Formator din partea CNFPA (actualul ANC - Autoritatea Naţională de Certificare).

Este format şi/sau, după caz, specializat în Programare Neuro-Lingvistică, Analiză Tranzacţională, Coaching, Hipnoză, Parapsihologie, Negociere, Dinamica de grup, Puterea Stroke-urilor, Tehnici de relaxare psiho-nouso-somatice şi Tehnici de meditaţie.

Este licenţiat in Ştiinţe Politice şi Administrative, cu lucrarea Tehnici de Persuadare Subliminală, din 2003.

Formator de opinie, atitudine și comportament, speaker, facilitator social, leader, bun comunicator, manifestă flexibilitate, ca şi capacitate de învăţare şi adaptare deosebite, obţinute în urma participarii şi/sau organizării a numeroase concursuri de aventură montană şi expeditii de mare altitudine, în condiţii extreme, pe alte continente.

Printre pasiunile lui se numără, alături de formarea şi dezvoltarea oamenilor, raftingul (fiind primul român atestat de International Rafting Federation ca Trip leader WW class III) , şi alpinismul (în palmaresul său regăsindu-se atât cel mai spectaculos vârf din Europa (Matterhorn 4478m), cât şi cele mai înalte vârfuri de pe continentul sud-american (Aconcagua 6962m), şi african (Kilimanjaro 5895m), și respectiv al cel mai înalt vârf din Africa de Nord (Toubkal 4167m)).